Hedersmedlemmar
Isbjörnarna är en undervattensrugbyklubb i Umeå. En framstående klubb som skickat spelare till olika landslagstävlingar genom åren.
Isbjörnarna, Isbjörnarna Undervattensrugby, Undervattensrugby, Uv-rugby, Uv-rugby Umeå, Umeå Undervattensrugby, Dyka, Sportdyk, uvrugby
668
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-668,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Hedersmedlemmar

Folke Johansson

Folke Johansson är en trotjänare som varit klubben trogen sedan 90-talet. Han började sin UV-Rugbybana senare än de flesta spelare i detta avlånga land, detta hindrade honom dock inte från att lämna ett bestående minne för alla oss andra i klubben som tampats med honom i bassängen under åren.

 

Alla som haft förmånen att ha med Folke att göra vet att han är en person som verkligen går att lita på i alla väder. Bland annat så kände han ett stort ansvar för klubbens material och golvläggningar.

 

Det är självklart att Folke för all framtid kommer att vara en hedersmedlem i Sportdykarklubben Isbjörnarna.

Folke

Conny Lundberg

Conny Lundberg Conny Lundberg var en eldsjäl med ett stort engagemang och driv i föreningen som inte lämnade någon oberörd. Conny har förgyllt och gett glöd åt många träningar sedan 70-talet. Få i simhallen har nog missat hans starka stämma.

 

Sedan en olycka december 2015 så har vi saknat honom under våra bataljer. Conny somnade in den 15:e april 2018, men hos oss i Sportdykarklubben Isbjörnarna kommer han för alltid att vara en hedersmedlem.