Om klubben
Isbjörnarna är en undervattensrugbyklubb i Umeå. En framstående klubb som skickat spelare till olika landslagstävlingar genom åren.
Isbjörnarna, Isbjörnarna undervattensrugby, undervattensrugby, uv-rugby, uv-rugby umeå, undervattensrugby umeå, uvrugby
30
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-30,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

OM KLUBBEN

Vår historia

Klubben bildades under slutet på 60-talet och var då främst en dykarklubb, men man ägnade sig även åt undervattenshockey och undervattensrugby. Genom åren har klubben renodlats till att bara bedriva uv-rugby, men det finns fortfarande några dykintresserade medlemmar i klubben.

 

Vi är en framstående klubb som skickat spelare till olika landslagstävlingar genom åren. Vi har tagit flera guld i olika mästerskap på seniornivå såväl som juniornivå.

VÅRA GRUPPER

isbjornarna_poster_2020_bg_fyrkant

Seniorträning

Seniorträning från 16 år. Här tränar båda dam- och herrseniorer tillsammans.

Isbjornarna_tjejer_a3_bg_fyrkant

Damträning

Vi har en särskild satsning för damer. Damerna har en egen träningstid på torsdagar.

Isbjornarna_barn_a3_bg_fyrkant

Juniorträning

Våra juniorträningar är för barn som har god vattenvana och är simkunniga.

VÅRA GRUPPER

Seniorträning

Man är senior från 16 år ålder. Här tränar båda dam- och herrseniorer tillsammans.

isbjornarna_poster_2020_bg_fyrkant
Isbjornarna_tjejer_a3_bg_fyrkant

Damträning

Vi har en särskild satsning för damer. Damerna har en egen träningstid på torsdagar.

Juniorträning

Våra juniorträningar är för barn som har god vattenvana och är simkunnig.

Isbjornarna_barn_a3_bg_fyrkant

Medlemskap

För att bli medlem behöver medlemsavgiften betalas. Detta görs sedan i januari varje år. Avgiften betalas via Swish eller Bankgiro med personnummer som meddelande. Vid varje inbetalning ska också ett epost-meddelande skickas till föreningens kassör, kassor@isbjornarna.com, med personnummer, epost-adress och mobilnummer så att kassören kan teckna försäkring för medlemmen och säkerställa att rätt uppgifter finns i föreningens medlemsregister. För medlemskap med start under höstterminen gäller halv avgift. Till familj räknas vårdnadshavare (max två) och hemmavarande barn.

Medlemsavgifter

Senior

1500 kr

(från och med året du fyller 20 år)

Junior

800 kr

Familj

2000 kr

(max två vuxna)

Hur betalar jag?

Bankgiro: 5203-6274

bankgirot_rod_rgb_72dpi

Swish: 123 674 42 21

Registerutdrag

Enligt lag har en förening rätt att begära att den som ska arbeta med eller på annat sätt ha kontinuerlig och nära kontakt med barn ska uppvisa ett begränsat registerutdrag från Polisen. I registerutdraget går det att se om personen är dömd för något av våra allra grövsta brott: mord, dråp, grov misshandel, människorov, samtliga sexualbrott, barnpornografibrott eller grovt rån.

 

Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt eller regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft den 1 januari 2020. Registerutdrag ska alltid ske vid nytillsättningar.

 

Föreningen är ansvarig för att kontrollen genomförs. Det är däremot den enskilde ledaren som begär utdrag från Polisen och uppvisar det för sin förening. Föreningen ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen har genomförts. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen.

 

Att begära in utdragen är en del av ett förebyggande arbete och något som bör gälla lika för alla, oavsett hur länge en person verkat i en förening eller hur väl man känner varandra.

 

Våra tränare

Varje höst ska samtliga som har direkt eller regelbunden kontakt med barn (under 18 år) begära ut och visa upp ett registerutdrag från polisen för Arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg.

 

Registerutdrag beställs via bankid på polisens sida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

 

Begär antingen att få det levererat till din folkbokföringsadress, fota det och maila till kassor@isbjornarna.com eller begär leverans till annan adress:

c/o Eva Alenius
Vargvägen 53
906 42 Umeå